Saturday, March 19, 2011

masa sudah ada.

akhirnya ada jgk masa yang terluang utk aku kembali menulis di blog ni. beberapa bulan ni aku bz utk beberapa projek. yang paling mencabar adalah utk mendesign satu brochure utk satu kampeni ni di mana minyaksikan design aku direjek hampir 7 kali dan pending sejak bulan 11 tahun lepas. tp skrg semuanya dah setel dan design tu dah pun masuk production. lega. bila da terlalu lama pending, idea utk mengedit design makin lama pasti jadi makin hampeh. tp nk wat cane..customer always rite. aku ikutkan jeeee...


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

4 comments:

.sweet-ants. said...

sy bz2 pon masih update belog. ah malunyer... awk nmpk fokus pd keje..segan sy -_-

ferdaus said...

bukan sbb fokus..
sbb malas sbnrnye..
hehe..

.sweet-ants. said...

elelee... nyampah

Dba Ghani said...

ala3..ciannye...hehhehee...