Wednesday, June 17, 2009

award

hai korang..ape cite?lame x dengar khabar korang sume..harap2 sumenye sehat2 dan berada dalam rahmatNya..

Aku baru je pas tengok cite Blood : The Last Vampire..so ni aku nk bagi anugerah Oscar kat cite ni..

gambar : boleh tahan dan kadang2 wujud unsur menyampah
watak dan perwatak : complicated tahap 1
efek CGI : haram jadah
aksi lawan-lawan : ala-ala 300 tp x bape jadi
keseluruhan : membazir duit mak bapak dan juge MARA kalau tgk cite ni

Skrg ni pasal award yang diberi oleh Enchik Capril..die soh amek so aku rembat je la..tengs capril utk award neh..nnt aku blanje teh o suam kat restoran lidah berdenyut..pelik kan name kedai tu..





memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

5 comments:

ShaFril said...

teh o suam pn teh o suma la haha tq2 hehe

dba said...

cantikk~~

[:: nisa ::] said...

lanje die je ke???
jiran tetangga xmo lak lanje eh..=(

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ShaFril : hehe..yang suam2 la bagus utk kesihatan..

dari ferdaus kepada dba : sape?aku ke cantik?huh..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : haha..barang dapo x ckup..ckup2 utk masak air paip je..