Tuesday, September 22, 2009

kembali lebih pantas!

insan di dalam:owh dan apip
lokasi : genting highland

salam korang..ape cer?skrg aku rase aku dah bole sll online..memandangkan broadband adik aku ni menunjukkan presatsi cemerlang walaupun di terengganu yang line 3G kadang2 ade kadang2 lesap..so aku pun plan nak cantas sbijik bile blk kl nnt..FYI, aku dapat placement utk gems part 2 kat penang..kampeni northern corridor development authority aka kampeni yang involve dlm pembangunan koridor utara..adekah aku patut pegi?ape pendapat korang?


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

1 comment:

sweet.ants said...

kalau pegi tu dapat benefit baik pegi kan...hehehe