Sunday, September 6, 2009

im back!

da hampir 3 bulan ak x update blog neh..sebab yang pertamanye ofkos la sbb malas gile nk update..sebab kedua lak sebab aku bru je nk abes graduate training kat genting..sedar x sedar dah lebih 2 bulan aku kat sini..mesti bile pindah kl blk nnt xbest..kat cni sejuk..kekeke..kl panas (gile belagak!)..papepun..kl tetap best sbb ade uptown jual bundle dan ade uptown girl yang cun..yiihhhaaa!!


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

9 comments:

Ivy Metaga said...

wah..mmg lama tak update ni, apa2 pun moga sihat2 kat sana...selamat berpuasa...=)
tak lama lagi nak raya tu hehe

sweet.ants said...

oh....patut la name x nmpk
by the way bfore this i'm ur silent reader =)

[:: nisa ::] said...

haha..mmg pnuh sawang blog nih..da berhantu da tu..
ok, jgn dtg kl lg..igt tu!

♥ shiMawar ♥ said...

selamat kembali! :)
wawa..nisa siap dh bg amaran tu..sape sruh mengata KL..hihi.. :p

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada Ivy Metaga : tengs sis..nnt raya jemput dtg ye..hehe..

dari ferdaus kepada Ivy sweets.ants : wow..tq sbb sudi meraya kat sini..lupe lak nk mntk tol.. :P

dari ferdaus kepada [::nisa::] : ooo..aku ingat ko nk jemput aku dtg raye umah ko..aku kan student lg.bru je ngidam nk dpt duet raya..sob2..

dari ferdaus kepada ♥ shiMawar ♥ : ala..tp KL ada wangsa walk mall yg baru dibukak..kekeke..

Dba Ghani said...

haa...aku pulak mybe x update..heee

[:: nisa ::] said...

eh sape yg ptut bg duit raye..amboi..igt duit je kn..
gud luck la ye utk master nnt..=)
wangsa walk mall br bkk, tp lom penuh pn lg kdai..hoho..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : hehe..tengs..wayang kat wangsa walk mall da bukak ke?

fArAh07 said...

bguih2 bwk2la update