Thursday, November 5, 2009

hai korang

salam sume..pe cer?sori sbb lame x update dan xreply korang nyer msg kat chatbox..skrg aku da pun stat stadi balik kat unikl bmi..dan aku da pun dpt opis bmi tu..tp since lappy aku trok sgt kene virus..so aku xleh nk online sbb virus2 benci tu da disable aku nyer sume connection..nk format sendiri xleh sbb ade bios password..sape2 yang tahu cane nk bypass? ):

oleh sbb kadang2 boring..aku pun terlayan sebuah cite ni..August Rush..aku xtaw cite ni zaman bile tp siyes best gile..cite ni pasal mak, bapak, dan anak yang terpisah sejak 11 tahun dlu tp bertemu balik sbb muzik..layan seh~ two thumbs up!

neway..korang jgn lupe doakan kejayaan aku yer.. (: semoga korang semua sentiasa berada dalam rahmatNya..amiinn..


august rush: sebuah cerita, satu perjalanan


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

7 comments:

sweet.ants said...

hai lama x nmpk
ingat kan dah xnk berblogging lg..hihik
beli lappy baru je, abis cte..lalala

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada sweet.ants : amboih..beli lappy bukan mcm beli dabel cis burger..kene korek tabung ank sedare lg..cilok wallet akak2 n abg2 lg..byk keje.. ;P

[:: nisa ::] said...

da start prjek master la ni eh..bgs2..
slmt ngadap journal ye..haha...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : mcm horror je bunyi die..kamu dlu wat master ape ek..

[:: nisa ::] said...

haha..klu x ngadap journal tuh bkn master da namanye...
master sains (qualty n prdctivity improvement)..
relax, phd lg ssh..bolehnye abihkn master..=)

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : mak aih..master pun terkontang kanting ni da cite pasal phd..kekeke..kamu tamo sambung phd ke..mesti bubu makin syg nnt kan..oppss..

cemey said...

yeah perjalanan idup..


follow my blog..