Wednesday, July 7, 2010

entri hari ini

semalam tgh syok tengok belande maen sambil makan jeruk yang sepatutnya dikirim kepada apip, terkejut extravaganza aku bile daddy aku anta sms. die ckp 'tahajud la woi tgk bole ape'..haha..aku pun reply la..'alaaa...tahajud kene tdo dlu..ni xtdo lagi cane...'....dan die reply..' wasting time'... aku pun jawab la lg..'ni bukan wasting time...tp spending free time'....pastu daddy aku xreply da..maybe tetido kot..

hari ni aku seharian baring..sakit pale maybe sebeb kitaran tdo yang xmenentu...nk g joging tp KL skrg slalu ujan lak.,..lagipun bukit seksyen 4 ramai sgt amoi seksi meksi...aku mahu je menundukkan pandangan tp nnt tgh joging terlanggar lori lak cane kan..kesian lori tu remuk dan parah nnt..

da lame xtgk wayang..ade osmate pun ssh nk ajak sbb masing2 keje mcm orang nk mati esok..balik keje je tdo padahal keje duduk je hek eleh woi spender sape tergantung kat paip toilet tu woi amek la cepat..


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

5 comments:

.sweet-ants. said...

tu la solat tahajud x sgup bjaga pg
tp tgk bola lepak mapley leh pulak... :p

awk kan rajin cuci baju hsmate xkan spender pon nk bising kecik je tu..hahhaa

ferdaus said...

ala...4 tahun skali..hehe..
tu tolong cuci laen..ni tolong amek letak lam bilik buat sendiri la..

Miss Lula said...

ahah sporting aa daddy ekeke..

eh, wayang eclipse dah keluar -.-

♥ shiMawar ♥ said...

haha..baek punya daddy tu! :)

wawa..iklan seluar kecik ke ape ni..?tolong le sidaikan..die xde masa kot..klu x, rembat jek le..hoho.. :D

ferdaus said...

cik lula...cite tu xbest..jiwang mendayu2...cite laen la..

shimawar..xkan nk rembat spender da koyak..last2 buat alas pegang kuali je..wallaaa...