Tuesday, June 29, 2010

pulang

setelah lama sesat..akhirnya jumpa juga jalan pulang..sori kawan2 sbb aku ekceli mmg super bz mengalahkan super saiya. skrg aku final sem sebagai postgraduate student. sebenarnya xde la bz mane pun..saje je nk bg nmpk gempak sket..

internet student package da pun sampai..netbook pree pun da dpt..tp baru sekali je aku on..mcm x pakai sgt pun..last2 aku buat alas tido je..da la kecik..tgk katun pun bole jadi boring..ade sape2 nak?



memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

8 comments:

mr.syazwan said...

tgk katun mmg la boring...

cube tgk benda lain

mst terbeliak je biji mata tu...

;p

ferdaus said...

amboih wan...kekeke...

fArAh07 said...

selamat pulang!
;p

mr.syazwan said...

hahahahah....

aleh2 buat2 baik nampak...

haktuih!!

wakakakka

(gurau2 je erk)

.sweet-ants. said...

notebuk tu jual kt lowyat jer
hehehe

klu x nak meh kasi sy nk wat alas punggung mesti selesa dok time online :p

ferdaus said...

ala wan...aku mmg baik pun menjelang weekend..

farah..tengs ye..

cik semut..kain awk tu la la bocor..nk wat alas bontot lak..nnt x pasal2 kene sape sanitizer..

syahira ariff said...

hahahaha
amboiii amboiii
meh sini la netbook free tu kalau tak nak
ko amek laptop besar aku yg dah patah 2 ni
kita buad tukaran jom

ferdaus said...

syahira...patah due ke? tanak la kalau patah dua.kalau patah lapan nak la...ape lg...cepat la pth2 kan lagi..hehe..