Thursday, March 31, 2011

selamatkan dia.

assalamualaikum semua.

perhatian kepada semua pet lover.

aku jumpa kitten ni mengiau2 kat playground. rasa2 mcm lost..xpun kene buang. jantina x pasti. kat area ni xde stray cat sbb perumahan baru. nk jmpe kucing pun ssh. sgt sihat dan gemok. mata biru ekor pendek. dan juga suka mengiau. umur dlm 1 bulan kot. sori gmbr x clear sbb ssh nk amek. aku seorang student yang dah x mampu nk adopt kucing lgi. harap2 ada yg sudi adopt. sy sanggup hntr area wangsa maju, ampang, selayang, rawang dan area2 yang bersebelaha

ssh nk amek pic die sbb xduk diam. tapi aku jamin kitten ni sungguh cute. 1st time tgk die aku terus cair. andai ada kitten ni di sebelah kanan dan miera leyana di sebelah kiri, aku pilih kitten ni. please,,adopt him.

layari http://www.petfinder.my/pets/19278/

call me 019-3668487



memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

2 comments:

.sweet-ants. said...

perdaus. ini serius ke bergurau?

ferdaus said...

lor..betul2 la ni ann..i xpenah tau maen2..