Tuesday, April 5, 2011

Antara 2 darjat


Dan sebenarnya....aku memang jarang layan youtube. Melainkan bnda2 yang aku mmg nk tgk tp terlepas tgk sbb bz dengan urusan bisnes juta2. Contohnya maharaja lawak..aku perlu tgk sbb nk tgk kedasyatan Amir.

Berbalik kepada tajuk pokok nenas di atas. Aku baru sahaja melayan beberapa klip aksi penuh ghairah cikgu shida. aku tahu bnda ni da lama. tp still layan je. persoalannya ialah..

yang manakah kita harapkan utk menunjukkan contoh terbaik dari ladang kepada generasi akan datang? kita semua akan berkahwin dan esok2 akan mengekalkan kemandirian spesis. adakah kita mengharapkan kepada yang ini?



ataupun ini?

dulu aku menyampah bila tunggang belalang tempur kat jalanraya pastu kat depan ada lori sampah yang bercucuran air sampah seperti turunnya hujan di hening malam.

sekarang aku menyampah bila dengar lagu kalau berpacaran sbb sepatutnya aku imagine ana rafali yang cute tapi lebar tp last2 aku terbayangkan minah hangguk tu.


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

3 comments:

.sweet-ants. said...

eh samalah. dlu pon feeling lagu kalau berpacaran ingt ana raffali mmg ske sgt lagu tu. sekali tgk video ni tu pon separuh jln sbb scary, terus imagine ppuan ni triap kali dgr lagu kalau berpacaran. so pas dr tu x tgk dah video2 cikshida ni sbb takut ternyampah plak kt lagu fav sy yg lain

ferdaus said...

tu la pasal...jom nnt karaoke kite duet lagu tu...bhahahaha..

fizanyasin said...

betul lah!ade jugak orang berfikir mcm aku berfikir. ingat kan ramai org suka cikgu shida.