Thursday, January 15, 2009

aku dan GADIS itu


menemani seseorang untuk membeli kasut aka heel merupakan satu aktiviti yang memerlukan banyak proses pembakaran lemak menjadi tenaga. ini kisah yang aku nak kongsi dengan korang semua..Di satu kedai kasut vincci di pusat beli belah mid valley..seperti kebiasaan aku akan berdiri di sempadan kedai aka di separuh pintu kedai dengan harapan tidak perlu memberi komen mengenai kasut yang akan dibeli oleh beliau..sedang aku berdiri ala-ala segak ayam serama (mungkin di kala ini terdapat unsur control dan sedikit poyos)..datangla seorang gadis yang agak-agak jelita sambil bagi senyuman ala-ala ikan koi ..pada hemat aku mungkin seoarang kenalan lama atau seoarang yang aku kenal tp x cam...dia pun tanya aku…”ada size 5 tak?” (-_-)

6 comments:

effie said...

hahahha....
cakap jer laa 'tak de la dik,da abes laa'
mesti best..
hehehe

ShaFril said...

haha hg mmg ssuai keja kt citu hahaha

beat::the::sky said...

haha..tp aku lagi kacak dari pekerja2 kat ctu.. hehe..

belle (bukan nama sebenar) said...

mengong lar pompuan itu..

beat::the::sky said...

xbaek ckp camtu..die cuma mengalami halusinasi.. :D

MaRyAm said...

hehehe..
mcm sy pon penah kena..
sy diam je uh..
so die termalu sndri..
hehehe