Tuesday, February 23, 2010

hepi besday

ni da nk ujung bulan da..dan sememangnya tersangat amat lambat utk entri kali ini dikeluarkan.bukan kerana malas dan lembam, tetapi palatnya P1 wimax menjadikan aku sungguh emo utk online. internet P1 terkedek2 mcm tenuk kena bisul celah telur. cacing kerawit lagi laju gamaknya. tp bukan soal telur mahupun tenuk yang aku nk cite ni..jauh skali pasal buasir. ok..kembali kepada tajuk di atas.

aku berterima kasih kerana seluruh warga wilayah persekutuan kerana bercuti menyambut besday aku. hari yang gemilang itu aku sambut dengan cik pipi labuh di pavilion bukit bintang. dengan berbekalkan cup cake yang kiut mcm nora danish, aku dikejutkan dengan hadiah pemberian cik pipi labuh.


tadaaaaa.... nokia X3. suke..suke..suke..


time kasih ye cik pipi labuh..nnt besday awak kite kasik beg doroti pengkid k...muaxchs!


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

10 comments:

sweet.ants said...

hai hai lama x nmpk...
hepi bufday~
alolo bestnye cik pipi labuh kasi adiah mhl tu...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada sweet.ants : tu la..tenet lembab + bz..tenkiu..wish je ke? :P

Si Jelita said...

penyu...happy belated bufday...tidak berkesempatan utk mengwish aritu...

sya ar said...

happy birthday
happy birthday
happy birthday tu yuu~

uihh..syoknye dpt adiah.
kirim slm kat cik pipi labuh >.<

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada sya ar : time kaseh..nnt salamnya akan disampaikan.. ;)

♥ shiMawar ♥ said...

pergh....
dpt adiah mahal seh..
encik fido..meh le kita bermadu..
meh le........

eh lupa plak..
selamat ari tua..
mga semakin kacak n bergaya.. :)

muhammad firdaus said...
This comment has been removed by the author.
ShaFril said...

hepy besday..pergh dpt hp bru dowh..bestnya hehe...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ♥ shiMawar ♥ : alaa..x bese la bermadu ni..makan ayam masak madu besa la..hehe..

dari ferdaus kepada ShaFril : dpt gmbq enset ja..haha..

syikinshuhaimi said...

besnye dapat hp ;)