Wednesday, March 3, 2010

24 jam

sekarang aku betul2 sebok..dan selalu terlintas 'alamak..xckup masa'..tp kita lupa tuhan kurniakan kepada kita 24 jam sehari..dan itu adalah cukup utk segala2nya..cuma aku je yang konfem xpndai nak bagi masa..

smalam inchik apip call dan bertanyakan tentang design kampeni beliau..aku pun dengan kelam kabutnya tersasul 'alamak...lupa'...so berbekalkan semangat ala kadar dan idea yang tawar ceroi lantas aku memulakan sesi design mengdesign dengan perasaan yang langsung tiada berahi.

setelah 2 3 kali tgk..aku dapati design ni langsung xleh blah..xpe..esok aku send dlu kat beliau then aku buat laen.....kot...



memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

8 comments:

[:: nisa ::] said...

sibuk ye..siann..sibuk dating kot ;p

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [:: nisa ::] : mane de dating..da lame da x dating ni..sob2..

ShaFril said...

wah kreatif2..aku suka design tu hehe..smala kita..dh lma xdating huhuhu....

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ShaFril : ya ka..aku takut apip x suka ja..hg xpa la jauh..aku ni sbelah umah ja..haha..

sweet.ants said...

gunakan masa dgn sebaiknyer..masa itu emas..rjin keje duit byk :)

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada sweet.ants : ai..lame x nmpk..bz ke? keje da rajin da tp duit x masuk2.. ;)

sweet.ants said...

xde laa bz sgt tp intnt xde kt umh..kene cari wireless free kt luar...sedey tol :(

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada sweet.ants : sedut tenet umah jiran ke?hehe..ke lepak starbuck nih..sangat macho.. :)