Monday, March 22, 2010

lembab ah kau!

window vista business original + adobe photosop CS3 pirate = laptopjadilembabmcmharamjadah


header baru lagi..ramai ckp header lame mcm gadis..


tadi godeh laptop jumpe pic lame..teringat pic ni sbb ade makcik tegur 'nk balik kg ke'..alaaa makcik..ni beg camera versi gedabak sbb dlm tu mcm2 brg milik enchik najib ade..

memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

16 comments:

sya ar said...

ade bendera malaysia

ferdaus said...

dari ferdaus kepada sya ar : aah..igt nk letak bendera sekolah tp mcm x kene je kan.. :P

sweet.ants said...

oh sy jeles dslr tu :(

wow header baru lg...
ok yg ni baru nmpk mcm ferdaus...
yg dulu cam bilik tido anak dara
sbb ade teddy bear ;p

ferdaus said...

dari ferdaue kepada sweet.ants : haha..da agak da mcm bilik tdo ank dara..jom la lumpul duit bli slr..nnt wat photoshoot same2 jom..

sweet.ants said...

kumpul duit x penah cukup...
tgh2 bulan korek tabung...nk cecah 500 pon payah

ferdaus said...

dari ferdaue kepada sweet.ants : ok la 500..ni nk cecah 50 pun ssh..last2 cicah kicap mkn pelam je..

♥ shiMawar ♥ said...

wa..patriotik le header baru ni..tp sy lebih suka header dulu..haha.. :)

ala..ckp jek kt mak cik tu begini :

"mak cik tak tau ke sy ni kembar Doraemon..??"

ferdaus said...

dari ferdaus kepada ♥ shiMawar ♥ : mane bole kembar..doremon buncit..sy six packs..haha..

ShaFril said...

6pack?ka 6bone ja?haha lma xtgk daa haha

ferdaus said...

dari ferdaus kepada ShaFril : amboih kasaq nmpk..lani aku da tough da..haha..

ShaFril said...

oo yaka haha tp nmpk kuruih lg ja haah

cik bunbun said...

hey.. header baru ni lagi best kut. haha. macho sikit;)

ferdaus said...

dari ferdaus kepada ShaFril : ni kuruih sehat..perkasa..

dari ferdaus kepada cik bunbun : macho ke?ni belum buat trim janggut ngn misai..nnt lg macho..hikhik..

anis hamzah said...

anis takde header la...cmner? ley wat kan tak? hehe... nice ur new header...:)

ferdaus said...

dari ferdaus kepada anis hamzah : bole je tp background anis x solid..ade garis2..nnt kantoi..hehe..

[:: nisa ::] said...

keding..haha...