Thursday, April 1, 2010

naga dan award

lame da x menulis..bizi sket dengan client yang xtaw la jadi ke x nk tempah baju..harap2 jadi la ye..aku perlukan duet utk terus mkn nasi di KFC.. :D

agak lmbt utk aku update pasal movie yang aku tgk hari tu..aku tgk 1st day ditayangkan dan aku da pun tgk sebanyak 2 kali.. jom bagi bintang!

tajuk : how to train your dragon

CGI animation : cool

lawan : v-kool

lawak : kewl!

overall : sangat best

a.w.a.r.d

ni pulak award dari semut.manis. best bace blog die. layan..nak tergelak pun ade.. ;) time kasih ye cik sweet ants..laen kali bole la blanje sy steambot uptown..kikiki..


nota lutut berdarah: agak2 kalau aku linkkan korang ngn blog bisnes aku korang mrh x?


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

9 comments:

syikinshuhaimi said...

wah demand lah 2 mkn nasi kt kfc..
kite makan nasi masak sndiri je ;p

ferdaus said...

ala...xpe la..seminggu 5 kali je mkn kfc..tu je yang mampu.. :(

[:: nisa ::] said...

mkn kfc x ajak..huh...

ferdaus said...

kfc je pun..segan nak ajak..kalau layan teh o suam kat bidayah bistro bru la excited nk ajak...nk ikut? ;)

[:: nisa ::] said...

eeeee...xmo..haha..
kedai mamak x reti nk p..=p

ferdaus said...

ooo..kdai mamak yg sekangkang kera dari umah x reti...kfc yang 800 km reti lak nk pegi..dush2..

[:: nisa ::] said...

haha..besela 2..
kdai mamak bkn kotor ke?

sweet.ants said...

mkn nasi kfc x bgus ok. ada byk msg.

eh.tahniah la dpt award tu.kekeke..

blog bsnes ape?? nk tau jgak...

ferdaus said...

ye ke..dlm nasik pun die letak msg ke..ptt la sedap..hhehe..buat bisnes baju..custom made t-shirt.. :)