Monday, April 12, 2010

date night


wow da lame x menulis...x bz pun ekceli..saje je malas..since ni da masuk sem 2..so aku rase maybe lepas ni jd mkin bz...transformer yang supervisor aku bg pun x test lg..gile malas aku nk g lab..lgpun aku baru je ok pas kene food poisoning...seb baek osmate aku bg Eno..sbb bile aku minum bnda2 mcm tu confirm aku muntah..panadol soluble pun aku xleh telan..kan bagus kalau muntah klua Satria Neo CPS...

smalam g detink kat sunway..g tgk cite Date Night..haha..lawak gile cite ni..mmg best la..da la dlm cite Get Smart pun die blakon best..cite ni pun best gak.. 4 bintang!

b4 balik beli baju selai..sbb baju lame da loya da tgk..baju lama yang selai tu aku dah jadikan kain lap utk belalang tempur aku..gile sayang aku kat dia..


setelah test 700 helai baju


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

6 comments:

♥ shiMawar ♥ said...

700..????

gile ah..dhsyat kamu..larat plak nk brtukar2 baju ek..???

bgimana kamu melakukannye..??

berapa byk masa diambil..??

p/s : saje jek tya..walhal, tak caye pn try smpi 700.. :p

sweet.ants said...

en.ferdaus sy pon bz...hnye blog yg btuah je sy kunjungi..
movie latest pon xtau pe yg kuar, pe yg meletops...tgu pas exm laa bukak mata n bsosial...

x pcya laki pon cerewet bab shoping ;p

Ghun said...

firds.sengal!
heeeee..hepi belated bufday firds
num kau aku lost la...
heee
nipu la 700 dol...ntah2 baru 7 helai kau dah semput....=}

ferdaus said...

tolong la pcaye..tu baru 700..besenye 7 juta..haha..

ferdaus said...

cik semut, jgn duk stadi je..jgn sia2kan zaman remaja..kene la kua g berfoya2..haha..xpe2..nnt kua iron man jgn lpe tgk..

dba, ko ni kalau 700 kali komen, mesti 700 kali tukar name..ko de fesbuk aku kan..t aku send no tepon aku..

Anonymous said...

ur shirt..
exactly like my ex pnye (sejebon!)
bru je nk mule lupekn die trus ngt blk (-_-'')