Wednesday, March 10, 2010

shell v-power

hari ni awal2 lagi aku da siap2 nk g opis. baru je nk gerak then terperasan minyak da berada di bawah tahap kecederaan maksima. so aku singgah shell MRR2 utk bagi minum kat belalang tempur aku ni. pastu baru teringat org ckp minyak merah v-power ni sangat power rangers..dan berlakulah perbualan mesra remaja antara aku dan bangla pump station.

aku : minyak merah full tank..

bangla : baik abang..

aku : jgn bagi melimpah..kang kene cover set..

bangla : baik abang..

aku : kalau melimpah aku tanak bayar..

bangla : baik abang..

aku : ko ni baik..baik..ko paham x ni?

bangla : baik abang..

aku : haih..da bape lame keje kat malaysia?

bangla : baik abang..

aku : binawe..

pas pnuh tank..aku pun test ride belalang tempur aku..wow..bese kalau minyak kuning bole pegi 140 km/j je..tp minyak merah ni bole pegi 160 km/j..power..tp laju je meter minyak turun..mcm air..dan selepas itu sisa2 perjalanan aku tempuhi dengan 80km/j sahaja..

3 comments:

syikinshuhaimi said...

berhati2 di jalan raya..;)

sweet.ants said...

baik abg...
sbb bos dia dah ajr ckp camtu...
seplohhh...duoplohhh...fenohhh....

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada syikinshuhaimi : igtlah org tersayang..

dari ferdaus kepada sweet.ants : len kali hire la yang berkaliber sket..kurang2 kene tahu ckp korea..anayosaioa..haha..