Friday, April 10, 2009

blom abes lg..

da setel lab electrical system in building

ada lg 3 lab yang laen..

dan esemen renewable energy

serta esemen innovation

juga final report final year project

2 minggu lagi final exam

God please give me strength..


electrical system in building


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

10 comments:

. : n i s a : . said...

xpe2..berusaha tgga kejayaan...
uwaa..esaimenku pn lom siap..

effie said...

selamat berjaya..

ShaFril said...

haha lab ni grup aku amik msa 3hari berturut2 bru siap hehe

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada .:nisa:. : tp tangga mcm tinggi sgt je..penat..huh..

dari ferdaus kepada effie : tengs.. :)

dari ferdaus kepada ShaFril : seb bek group aku suma otai..hehe..

MaRyAm said...

go go chaiyok! :)

dBa said...

aku pun final..
hehe..
good luck

wana said...

Ala.. kenapa plak aku x jadikk 1st neh.. nisa, ko saje jek kan.. Dah taw aku ngah on da way nak ngorat owner blog neh.. huh...

. : n i s a : . said...

tgga batu caves je yg tggi..haha..

wana: hehe..da terbagi komen pn..nk wt cane..haha..

m[i]era said...

chaiyok!!..
ley buat nyer..
:)

Masako Comey said...

huhuhu....dh siap final project??? good boy!!