Friday, April 10, 2009

blom abes lg..

da setel lab electrical system in building

ada lg 3 lab yang laen..

dan esemen renewable energy

serta esemen innovation

juga final report final year project

2 minggu lagi final exam

God please give me strength..


electrical system in building


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

10 comments:

_nissa_ said...

xpe2..berusaha tgga kejayaan...
uwaa..esaimenku pn lom siap..

effie said...

selamat berjaya..

ShaFril said...

haha lab ni grup aku amik msa 3hari berturut2 bru siap hehe

ferdaus said...

dari ferdaus kepada .:nisa:. : tp tangga mcm tinggi sgt je..penat..huh..

dari ferdaus kepada effie : tengs.. :)

dari ferdaus kepada ShaFril : seb bek group aku suma otai..hehe..

MaRyAm said...

go go chaiyok! :)

Dba Ghani said...

aku pun final..
hehe..
good luck

wana said...

Ala.. kenapa plak aku x jadikk 1st neh.. nisa, ko saje jek kan.. Dah taw aku ngah on da way nak ngorat owner blog neh.. huh...

_nissa_ said...

tgga batu caves je yg tggi..haha..

wana: hehe..da terbagi komen pn..nk wt cane..haha..

m[i]era said...

chaiyok!!..
ley buat nyer..
:)

M@$@k0 @>-- said...

huhuhu....dh siap final project??? good boy!!