Friday, April 3, 2009

selkom vs meksis

oit korang..dah2 la tu pakai meksis..support melayu la..jom la ramai2 pakai selkom..da la murah..murah lak TU.. (ayat redundancy ini menunjukkan betapa murahnye selkom) .. duk pakai meksis ni..da la mahal..kedekut lak tu..dah dah la support keling tu..kan?kan?





memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

24 comments:

wana said...

Yess.. 1st lagik...

Kiter guna dua2.. Tapi series la maxis mmg cam bangsatt skett sebab line slalu prob. Dammit...

I mengomel dengan comel kan kan kan...

ShaFril said...

emm rmai kawan aku pkai maxis tp tunggula 1 hari nnt kn gna celcom gk hehe

mr.syazwan said...

FUUUYOOOO
selkom kew??
wan dpt jd club hotlink
call nationwide baru 12sen/minit compare tu selkom 15sen/minit...
and mesej nation wide only 1sen/sms
xkan nk tolak rejeki yg mesis bg kot..
nge3..

mr.syazwan said...

tpi broadband wan da gune selkom so ok la tu kan fir sokong dua2 company lg tu... hahaha

m[i]era said...

yes!! celcom besh dr maxis..
mira guna celcom..
maxis mahal lorh..

support CELCOM!!
"ADA X ADA SEGALA-GALANYA"

ekekek

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada wana : wana..kamu ni sll first..msti 24 jam kan depan pc..waw..sgt tabah.. :P pun bagaimana walau..kamu mmg ngomel dgn comel..

dari ferdaus kepada ShaFril : aku taw hg stick ngn meksis hg tu..budak2 gw ngn wm suma da pkai selkom..

dari ferdaus kepada mr.syazwan : meksis xleh bg rezeki..yg bg rezeki ni Tuhan je..kan?

. : n i s a : . said...

ish bil maxis smpi umh tiap2 bln lor..syg no 2.hee...no plg lame pki...

effie said...

saya pemakai celcom yang sejati..
tapi celcom tak pernah pun senang kan hidup saya...
suro celcom bagi bonus dan rebate kat saya blh tak??
no saya dari umur saya 17 tak pernah tukar2..
setia tak saya??

beat::the::sky said...
This comment has been removed by the author.
ShaFril said...

ceh depa mmg da no celcom tp xpenah gna..amik aritu pn coz free ja haha

----- Jennifer ----- said...

your blog is feel good

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada .:nisa:. : syg no tu ke syg mr bubu..hhooo..ptt la mr bubu tanak tukar selkom..aiyok..

dari ferdaus kepada effie : waw..kamu mmg setia..gud..gud..nnt masuk meeting utk award pingat setia yang membawa gelaran Tun.. :P

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ShaFril : ni msti sbb macha mrh pkai selkom kan..msti die nk support kwn dia gak.. :D

dari ferdaus kepada ----- Jennifer ----- : tengs..

. : n i s a : . said...

haha..no 2 plg lame pki.mstla syg..setia tau..hee..ni no yg ke3 sy nah gune..
mr. bubu??shhhh...syp2 udah..hee...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada .:nisa:. : wow..setienye kamu anis..eh..nisa.. :P

dBa said...

aku mmg pakai celcom~~
hehee..

boikot maxis

wana said...

Ooo.. x suka ekk kiter 1st...??

hmm..xper arr.. kiter xnak komen g.. org dah x sudi..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada dba : jom boikot..hehe..

dari ferdaus kepada wana : lalink..mane ade x suke..suke la..komen la lg.. :*

wana said...

huh.. mau mrajuk gak.. bek pujuk cepat. kok x i curangg.. ihik

LaDy NaS said...

adoi..aku gune celcom broadband tapi gune line maxis..adoi...tulun2..:)) aku bukan sapot keling..tapi aku terpaksa...yuyuyuy!! aku ponen sudah!

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada wana : ok..ok..nk pujok la ni..hmm..jap2..nk susun ayat.. :)

dari ferdaus kepada LaDy NaS : xpe..xpe..kalau dah terpakse nk wat cane..pesal ko pakai meksis?!! eh..xpe2..xpe..lupe..terpkase..

ARYN said...

aku pkai dua2..lalala

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ARYN : aku pun..tp tunggu meksis bg bonus br ak topup rm2..lalala..

Intan Dynia said...

betul2. setuju. i hate maxis. geram gila. few days ag0, satu wngsa maju xde line maxis. dh la lame lak tu. kalau 0rg nk beranak dah terberanak dah.. pastu disebabkan geram, trus bertukar kepada celc0m. ade s0rg member tu, geram sgt, dia patah2kn simcard maxis dia...

maxis, menara je tinggi n seblah klcc. tp hampeh je.