Thursday, April 2, 2009

wana meroyan lagi..


cik wana meroyan lagi..sebelum menjadi lebih parah..aku jwb tag neh..

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
beat :: the :: sky ..sbb ape?hmm...tu nick aku mase men CS..


Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://beatthesky.blogspot.com

idea ni timbul mase tgh buang sisa toksik kat toilet dapur..


Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
huh..hmm..metafora..parabola..teknik penurasan litar bersepadu diod.


Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
tak penah..kalau boring aku bia je..layan..


Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
wana..ayat2 beliau langsung xde double meaning..sangat direct dan xde tapis2..aku suke..



nota kaki : lorr..da abes ke?

memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

2 comments:

wana said...

Yess.. org first.. gud2.. tag kamu pun kiter dah jawab wokeh...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada wana : tengs ye wana.. :)