Friday, April 24, 2009

rasakan apa yang aku rasa!

korang penah tak rasa apa yang aku rasa? sebab smalam mase aku nk kemas2 laptop..aku cabut plug dari soket tanpa switch off soket tu..dan belum pun copper tu tercabut sepenuhnye..jari aku terpegang copper tu.. best..ilang ngantok.. korang try la..try rasa apa yang aku rasa.. dan kalau korang buat..korang mmg bengap susu..


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

19 comments:

ShaFril said...

haha aku penah kna time test running project aku. aku lupa nk seal wire yg da copper trkuaq tu..rsa dia mmg best cm hg rsa tu la haha =P

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ShaFril : ptt la hg xleh jwb masa present tu..haha..

mr.syazwan said...

khaaakhaaaa

apasat cube sekali je cube la kali ke2

lebih suci lbh murni.. hahaha

♥ shiMawar ♥ said...

ape rasanye ek..?
adekah sehebat cinta pndg pertama..?haha.. :p

[:: nisa ::] said...

rs yg sgt besh...
tobat xmo kne lg..
time sek lak 2..

Shitsurei shimashita said...

hahaha...jap nak try! zz!zzz!zzzz!!

ShaFril said...

rsanya sungguh best smpai mata jd kuyu kestiman (cm kata sir zakaria)haha

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada mr.syazwan : hehe..igt ni iklan myk masak ke..

dari ferdaus kepada ♥ shiMawar ♥ : da lupa la cane cinta pertama..kuikui..best ke?

dari ferdaus kepada [::nisa::] : anis..org pegi skola pegi stadi..yg kamu g jolok lubang soket tu bwat ape..hehe..

dari ferdaus kepada Shitsurei shimashita : nk try..smayang tobat dlu k.. ;P

[:: nisa ::] said...

nk wt cne..nk jd saintis nye psl..haha...
ckgu jrg bwk msuk lab kn..hoho..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : oo..ok2..tp x siap tesis 100 pages xleh jd saintis kan.. :P

[:: nisa ::] said...

wor..
prli ye..xpe2..akn ku siapkn nnt..
pas abh xm..uwaa...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : lor tgh exam ke..all the best.. :)

Mira Aida said...

mmg hilang ngantuk woo...

adol said...

huhuhu... bagus la cara tu.. aku pun nak rasa la... hahahaa

Intan Dynia said...

xde keje ea...? h0h0

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada Mira Aida : betul betul betul..

dari ferdaus kepada adol : jgn dol..ko kan nk ajar aku psl bisnes tenet..jgn la mati dlu..

dari ferdaus kepada Intan Dynia : :D

Wana said...

Alor kesiannyaaa.... sakit ekk...

aiereast said...

hoho....bukan takat bengap susu jer, bengap mentibang laut pon belom tentu boley celen ngan kebengapan yang ko rasa tuh. heh~

dBa said...

aku pernh kena...tpi suatu masa dulu