Saturday, May 2, 2009

paint tool sai

Tadi aku jenguk2 blog membe aku ni..beliau ni mmg kreatif dlm bab2 grafik dan laen2 perkara yang sama lebih kurang..korang boleh walking2 kat blog ni sambil2 wat esemen ataupun sambil minum kopi radix..dan aku sgt teruja ngn blog ni..sbb aku x pnh dgr psl software Paint Tool Sai..so kepada korang..jom jenguk kat www.airistudio.com ...zaasss..


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

11 comments:

ShaFril said...

haha betambahla ilmu mengedit hg noo..edit jgn xedit haha

m[i]era said...

kena byk edit mengedit uh..

ngee

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada ShaFril : aku post entri je..x blajaq pun..hehe..

dari ferdaus kepada m[i]era : mmg pun..kene tabah la.. :)

LaDy NaS said...

satu lagi tools untuk membuang masa..ekekek! bagus2. sesuai utk penganggur terhormat mcm aku. ekekek!

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada LaDy NaS : ok la tu..hehe..nnt da pndai ajar ak lak..

Ivy Metaga said...

best kan org2 yg terer bab software yg berkaitan dgn seni, sb bab2 software sy ni bengong sikit hahaha...

aiereast said...

yup, memang banyak buang masa tapi banyak kepuasan yang dapat. huhu~~ Bro, aku da masukkan gambar ko kat blog aku. chek diz out dude.

boboiz said...

wah ..bleh edit gambar2 yang kureng nie...huhu

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada Ivy Metaga : hehe.sy pun bengap juge software2 ni.. :)

dari ferdaus kepada aiereast : gmbr je? MyVi mane? aku nk MyVi SE..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada bobiz : bole je..nk buang jerawat2 kelihatan pun bole.. :)

adol said...

aku dah tgk blog tu bgs...