Wednesday, May 27, 2009

home sweet home

Finally, i'm home. Smalam aku jenguk2 bandaraya Kuala Terengganu (bandaraya ke?)..pening gak aku sebab majlis bandaraya da ubah suma jalan2 utama kat bandar ni.
Sekarang suma dorang buat jadi sehala. Aku nk mencari arah pulang ke panggal jalan pun pening. Pusing tujuh lapan kali last2 smpai tempat same je. Boleh tahan gak bongok majlis
bandaraya ni. Da la susah, pastu nk melintas jalan pun jd serabut. Kalau nek moto sng la aku nk langgah divider, tp kalau dah aku drive perodua fairlady cane? tak ke susah..

lupekan pasal keserabutan ini..ni ha aku ade award utk nama-nama kat bawah ni since dorang sll mengomen kat entri-entri aku dulu..igt nk buat pakai illustrator tp last2 x jadi..
so aku pakai photoscope je. kalau adik aku ade msti die bole ajarkan iluustrator..photoshop ke..

-dba
-nisa quanis aka mrs.bubu
-capril rizwan aka slash pengukir kayu
-aryn
-adol
-mr.syazwan fuuyyoo
-wana
-miera
-ivy metaga


kalau korang nk amek..amek la..kalau tanak..kecik hati la aku..yiihaa..





memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

8 comments:

[:: nisa ::] said...

mane kopok lekor??
x pn sata ke (main eja je.haha..)
thanx ye bg award ni..
erm..photoscope ka??haha..
cpt bbtulkn ejaan 2..
try la gune GIMP 2.6 lak...

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

dapat awrad meh??
mmg langkah kanan la ni
haha..

terima kasih, thank you, xie xie, arigato ogazaimasu, wuman nanderan, syukran jazilan..
haha..

untuk tak nak bg ko kecik ati
ku ambik la erk.. simpan dlm poket blog ku k
haha

HEPI2 BLK KG GANU KITE TU..
jgn lak penyu tgk telur mu lak kang
da jd lain lak kang
haha

mrs moon said...

hahaaaa..
1st gituuuu

lalalala~~~
ni aku nk pesan nii..

aku nk keropok lekor..

btw,kau x dtg gombak lagi dah ke??
kau dtg la...bwk kepok lekor..
t aku jumpe kau kat ne2 ke??
huhu..

boleh x?
dah la susah nk kau on9 ym~~adeh

Ivy Metaga said...

ho ho ho...dah sy ambek award tu,,aaaa,,,jap lagi ada lah kat award korner sy tu..

tq tq tq..ooooo..dah plg hometown yer...aaaa...welcome home..

psstt...bila lagi mo bawa sy ni jenjalan di terengganu lalalalalala...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : nape sume mntk kopok lekor..mntk la kopok keping..senang nk bwk.. :D sata?hehe..dtg la umah..

dari ferdaus kepada mr.syazwan : mak aih..sume bahase ko hapal..sng mntk keje nnt..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada mrs moon : moon..aku no hal je nk bwk kopok lekor..tp kopok lekor xthn lame la..kalau da sejuk kene trus masuk lam peti ais..kalau x busuk la. :)

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada Ivy Metaga : hehe..sng2 dtg la cni..mcm2 ade..ade..err..hmm..tah la ade ape..hehe..

ShaFril said...

hoho tq2..nnt aku amik..wah mna hg dpt produa fairlady?aku nk gk la haha