Monday, May 18, 2009

Selamat berjalan lebih jauh!

Yeah! Onar-onar assignment selama 4 tahun habis di sini. Kertas-ketas nota pelajaran semua aku dah masukkan dalam kotak dan dibungkus kemas-kemas untuk menjadi tatapan anak cucu aku esok-esok.Mesti bangga bila aku ckp “ni la daddy stadi dulu-dulu,susah x?”.. :D

2 3 hari lagi maybe aku akan blk Seremban then terus balik Terengganu..n aku balik Terengganu for good..baibai KL..baibai Wangsa Maju..baibai Gombak. Banyak kenangan aku kat sini. Gertak anjing jiran, buat cina sebelah umah bengang, langgar moto orang pastu buat2 dono, dan juge pegang kuali goreng telur pakai spender Roy buat alas. Semoga benda2 mcm ni bole buat aku lepas stress bile igt blk..kan?kan?

Aku rase aku perlu mntk maap kot ngn uncle sebelah umah ni..tp..tu pun kalau die mntk maap ngn aku dulu la..kuikui..asap moto banyak pun nak marah2..die smayang asap byk xpe plak..dush2..amek ko..

Papepun, semoga perjalanan yang lebih jauh itu dapat aku tempuhi dengan jayanya dan berada dalam rahmat-Nya. Kepada korang semua,jangan lost kontek,k? Biar xde duit, asalkan ade kawan-kawan..btul x?

Lastly, selamat berjalan lebih jauh!


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

12 comments:

dBa said...

yeah!!aku first~~
well..tata firds~~
t jumpe kay

ShaFril said...

haha c u again mt fren..gudluck n smoga berjaya =)

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada dBa : hehe..tata jgk..nk blanje ke?

dari ferdaus kepada ShaFril : okeh bro..selamat..selamat..astalavista bebeh

[:: nisa ::] said...

lor..
jiran tetangga da nk blah ye..
cian mkck jual abc 2..
x smpt wt menantu..muahaha..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada [::nisa::] : tu la..kamu pun x sempat nk blanje aii mkn abc kan..jeng jeng jeng..

Ivy Metaga said...

oooo...baru abis study ka ni??
so wish u all the best for the next level in life ya...

cayok2!!1!

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada Ivy Metaga : tengs..ade lobang keje kosong?hehe..

Wana said...
This comment has been removed by the author.
Wana said...

balik kg x ajak... aii mrajuk...

aku tak 1st? demmit... sapa yg 1st jangan gudes2 owner blog ok.. aii punyer...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada Wana : orait..jok ikut ai blk kg k..jmpe parent ai..hoorey!

adol said...

wah sonok le dah habis belaja... aku dah habis belaja gak, tapi baru hbs dip la.. nak smbg dgree hahahaha

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada adol : smbung..jgn x smbung..ko amek kos ape?