Friday, May 8, 2009

better late than never

setelah bertukus lumus menghadapi final exam..so akhirnya aku berjaya menonton dragon ball..walaupun cite da basi tp suke hati aku la nk tgk gak..lgpun time cite tu kua aku bz gile..x sempat lgsung nk singgah tgk wayang..cite x-men ngn fast furious tu pun sbb tersinggah je..nk wat cane kan..bnda da jadi..ni ha aku nk bg bintang psl cite dragon ball tu..


jalan cite : sampah
watak dan perwatakan : tong sampah
aksi lawan melawan : lori sampah
efek CGI : plastik sampah
gambar : sampah2 di jalanan

sekian...




memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

11 comments:

Wana said...

wahhh... cenggitu skali ekkk... dah la tengok tak ajak aiii

ShaFril said...

hoho aku tringin nk tgk crita ni tp rsanya xperlu tgk la kot haha

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada wana : cane nk ajak wana..i tgk lam bilik je pakai boxer..aurat..nmpk bulu kaki..

dari ferdaus kepada ShaFril : haha..xpyh tgk..bikin panasje..

m[i]era said...

wahh..dragon ball...ngee

[:: nisa ::] said...

haha...cian tgk yg x besh...

dBa said...

x jdi aku nk tgk!!ghahhaa

Wana said...

awww.... cekcinyerrr.. i likeeeeee... hehe

Ivy Metaga said...

sy tak sempat pun p tgk huhu..

bagus layan kartun dragon ball ngeeee..

ARYN said...

ct tu mmg ckt pun xbest..haha

aku sarankan star trek. best gile.oh, ya..dgn wolverine sekali :))

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada m[i]era : tu bkn dragon ball..tu cuma cite kanak2 yang penuh warna warni..

dari ferdaus kepada [::nisa::] mmg x best..siot je.. :)

dari ferdaus kepada dBa : alaa..tgk la..best gile..btul..aku tipu..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada wana : sape yg cekci?aii ke?ala yu ni..malu la aii..

dari ferdaus kepada Ivy Metaga : hehe..mmg..katun die sgt best..xsia2 donlod..

dari ferdaus kepada ARYN : ari tu nk tgk star trek..tp sbb midnite..so xde org tgk..then tayangan dicancelkan..garam sunggoh!!