Wednesday, March 25, 2009

zina

perihal anak muda zaman sekarang

sudah tak tahu malu

pergaulan bebas yang tiada batas

apa nak jadi

bukti dah di depan mata

penzinaan berleluasa

melahirkan generasi anak luar nikah


hehe..


memang aku terkadang bergaya tapi apa salahnya jika korang sesekali mengomel dengan comel.

24 comments:

wana said...

Yess... Org first komen. I likee.. Org first besenya dpt perhatian.. kan firdaus.. Ihik..

Ohh.. gambar tue sume kita x leh tgk sebab me bwah umur.. =p

belle (bukan nama sebenar) said...

masyaallah generesi sekarang..apa nak jadi ni..pegi nasihat skit daus

ShaFril said...

haha plik tui combination binatang yg hg gna tp mksd gmbaq 2 stil smpai jgk...

MaRyAm said...
This comment has been removed by the author.
MaRyAm said...

masyaAllah..
huhuhu

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada wana : mmg suma tu pic utk kanak2 bawah umo..hehe..

dari ferdaus kepada beele : da puas da bg nasihat..tgk la pic no 2 tu..super haram..

dari ferdaus kepada ShaFril : wow..oleh demikian hg jgn duk wat lagu tu naa..umah hg kan byk kucing berkeliaran.. :P

dari ferdaus kepada MaRyam : semuga sama2 insaf..amiinn..

dba said...

kah2..'
kucing x der ke pic zina nye?

. : n i s a : . said...

hoho..gmbr rama2 xde??
suke rama2 je..hikhik..
sape mau g tmn rama2, agkt tgn..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada dba : dlu ada pic kucing kene rogol beramai2 kat car park..tp x smpai ati nk letak.. :P

dari ferdaus kepada .:nisa:. : saye tanak..jambu sgt g tmn rama2..tp kalau ajak mr bubu msti die nak kan..hehe..jgn report kat die lak..

. : n i s a : . said...

da tlmbt lor..da call die pn =p

m[i]era said...

masyaALLAH
pe lorh nak jd..
tu sumer binatang yg ley kita lihat dgn jelas..
de x semut?
hahaKs!

adol said...

hhuhuhu, binatang mcm manusia ke, manusia mcm binatang?

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada .:nisa:. : abes la lepas ni kene cubit ngn mr bubu..sob2.. :)

dari ferdaus kepada m[i]era : semut kecik sangat..kene pakai kanta pembesar..hehe..

dari ferdaus kepada adol : xde binatang yg mcm manusia..tp manusia mcm binatang byk la..kan?kan?

dba said...

tu bukan cicak ke?!!
erk..

boleh3...
aku boleh ajar...

hehehee...

nak aku ajar mcm mana?
tapi kalau read more ni.
better ambik yg mcm aku..
senang sket..x yah loading2 lagii.
kau punye read more kan kena loading kali kedua kan??

kau reti edit code html x??

Nujum said...

wah org utan reti blowjob ke?

. : n i s a : . said...

berbisa tau..lebam la tgn nnt..rasakan.hikhik..

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada dba : aku x reti sgt edit html ni..ko bg la contoh..senang aku nk tiru..hehe..

dari ferdaus kepada Nujum : ape plak x reti..nak try ka?esok kita p zoo na..dekat je kan.. X_X

dari ferdaus kepada .:nisa:. : ooo..slalu men cubit2 ye..aiyok..kantoi.. :P

dBa said...

aku ada carenye..
kalu nk senang
kau add ym aku ler.
msn ke?
skype ke?
mana2 la..senang cikit

Are::Teem said...

haha...sarcastic,,?

Nujum said...

hoho...kiranya Zoo Negara tu port binatang2 ni wat menda2 panas la ek...kwang kwang kwang....

mr.syazwan said...

FUUUUUUUUUUUYOOOOOOOOOOOOOO...
ahahahaha.. apa nk jd kalau binatang yg xde otak fikiran pun da pandai wat sex mcm mana la ngan kita nikan.. KONPEM LG ADVANCE KAN.. huahuahua...

yg penting wan tertarik ngan gmbr monyet tu.. FUUUYOOOO muke monyet tu STIMM kena nyonyot erk.
khaakhaaa...

beat::the::sky said...

dari ferdaus kepada dba : ok2..add la ym aku..nnt aku bg emel kat blog ko..k?

dari ferdaus kepada Are::Teem : hehe..double meaning ni..kene paham2 sndiri.. :D

dari ferdaus kepada Nujum : loorr..ko x bace kamasutra ke?hehe..skil2 suma nama binatang ape..

dari ferdaus kepada mr.syazwan : da nama ada jantan betina..msti la pandai..haha..mane ko taw monyet tu stim..mcm penah je..aiyok kantoi..haha..

Anonymous said...

org2 yg bzina itu sama lah sperti binatang2 diatas kan? opsss!!

Intan Dynia said...

erm. betul2.